Известие

Collapse
No announcement yet.

ламарината на спирачния диск

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ламарината на спирачния диск

колеги появи се брутален стържещ звук откъм предно дясно като немога да го засека кога се появява - няма значение газ/спирачка/завиване... май от дупките се влияе.. та викам така и така се постопли смених си вчера гумите и разгледах колелото. въпросната тенекия е някак си деформирана и уж не опира както беше вдигната колата но седеше странно. поизпънах я и зтърженето изчезна. ма понеже е жилава тая гад нощес си е възвърнала формата и сега пак стърже. то ясно ще я махам ама се чудя от какво се е получило това. тя е доста навътре да съм я опрял в бордюр то направо колелото щеше да падне а и нямам спомен да съм се люснал в някоя грандиозна дупка... да е прегряла не е - не ми задържа а и да се прегрее чак толкова невярвам...вероятно фасони некви ..
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

клещички
    напро големи клещи по-добре
    огъване и ще заспи
    не я махай че се пълни с гняс диска и се ебава после
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Задните подобни ламарини отдавна са ми спомогнали за олекотяването на белисимата (имаше тук-там ламарина останала). На предно ляво колело ми се е случвало, след като ми сменяваха носач или каре (не помня). Майсторчетата го бяха кривнали и на пълен завой стържеше. търтей-я е написал как се процедира - може да си помагаш и с щанга, ако е крив от долната страна.
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

готово
        като се наспи ще видим
        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
        X